april:
We vinden het leuk om met je in contact te blijven, ook al kunnen we elkaar nu even niet ontmoeten bij Aloha activiteiten vanwege het Corona-virus.
Vanaf nu plaatsen we elke maandag én donderdag een leuke tip, idee, filmpje of challenge op deze pagina of onze Instagram/Facebook.
Hou ons dus in de gaten en laat van je horen!

Muziek:
– Van dit filmpje wordt iedereen toch blij?
8d muziek, dit is zo gaaf! Alleen luisteren met oortjes in dan lijkt het alsof het geluid van alle kanten komt en niet via je oren. Echt even proberen!
– Haarlemmer Alain Clarke heeft elke ochtend een Live stream via zijn Instagram. Hij speelt eigen muziek en ontvangst muzikale gasten.
– Even terug in de tijd: een concert van Nick & Simon in het mooie Caprera openlucht-theater in Bloemendaal. Dan ben je toch even fijn ‘buiten’, met lekkere muziek erbij.

Iets raden:
Challenge: raad het geluid
– Kun jij het Nederlandstalige liedje raden aan de hand van de eerste zin? Zet ‘m op!

Tuinieren op je balkon
Maak je balkon lenteklaar. Grijp deze dagen aan om je balkon op te ruimen en schoon te maken, zodat je straks, als je weer uitgebreid naar de winkels kan, plantjes kan kopen en de boel weer gezellig kan maken. Plus, de komende tijd kan je er hopelijk al af en toe een uurtje te kunnen zitten in de zon. Zin in!
– Balkon make-over
– Tips voor een superleuk balkon

Yoga
Yoga is een fijne manier om thuis te kunnen ontspannen en weer nieuwe energie te krijgen.
– Yoga voor beginners

Smoothies maken
Maak af en toe een verfrissende shake: lekker en gezond. Er zijn veel heerlijke recepten te vinden, maar probeer ook eens lekker zelf wat uit.
– Video met 3 heerlijke smoothies
– Bekijk hier 10 lekkere recepten voor fruitige shakes.